TG till hösten?

Till helgen kör vi igen! Borta i Västerort mot två formstarka lag: BP och HSK. Nog inget att oroa sig för med ett såpass taggat ö-lag... Jag tycker nämligen att TG-satsningen nu verkligen börjat ta form; in och utrotationen är i gång och denna vecka kunde vi leverera ytterligare en spelare till UG-laget.TG-matcherna har till helgen inte bara konkurrens av Pingstbestyren utan även av Lidingö-OS och annat smått&gott. Jag har valt att inte flytta matcherna för att undvika överbokning och trassel under det fåtal veckoslut som finns innan sommaruppehållet. Därför vädjar jag till alla om förståelse och uppslutning.

Jag är med m.a.o. ord mkt tacksam för att vi fått helgmatcher och inte sena vardagskvällar till förfång för andra skol- och fritidsaktiviteter. Men, om detta är jag dock villig att föra debatt inför höstsäsongen då vi också raskt går mot utvalet av ett kvalitativt andralag, dvs de 20+ killar som hänger kvar från TG upp i P13/L2.

Alltså, låt mig nu informellt och kanske också anonymt på denna blogg veta vart vi står i denna planeringsfråga.  

Även synpunkter på rättvise- och uttagningsfrågor behöver säkert vädras lite inför nästa stora utmaning i killarnas fotbollsliv. Gärna också föräldrar och spelar synpunkter på Darlecalia och Polenprojekten mottas varmt.

Slutligen, vi är på god väg med grabbarnas utrustningspaket tackvare generösa sponsorer.

Tack på förhand! /Lasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0