T-träning inställd

Klubben har angett på hemsidan att både Breviksplanen och Vallen är avstängda idag och har en röd flagga uppe.
 

Och därmed försvann årets sista organiserade talangträning - men egenträningen fortsätter med skidor och i K-lagens hallar.

God helg! /Lasse 


Solskenspel

I väntan på att vintern ska sätta in tränar ovanligt många T21:or i morgonsolens bleka glans. Trots det fina vädret och Peters entusiasm saknas några nyckelspelare, bla två talanger.

Det är ju lite egendomligt att den 12 december erbjuder sådana betingelser för finfotboll. Men innan mökret föll föll det vita flingor från himlen.

En liten lirare som lånats in för att fylla på får prova den nya matchtröjan som Panea sponsrat. Den sitter som en smäck och till våren kommer den att pryda T21:orna.


FestligtSå är den då här, den nya VM-bollen för sommarens drabbningar i Sydafrika. Jabulani betyder fest under slogan; Come to bring happiness to everybody! Kanske även ett budskap för de kommande helgerna? Jag har redan inhandlat ett ex i stylad kartong för det fall lagret töms i julhandeln. Återstår att testa kvaliteten i den kopia som Intersport erbjuder för blott 250 sek!


Minitalanger

I söndags stod jag och frös vid sidlinjen när Johannes små hjältar tränade högintensivt - som vanligt. När dessa 00:or når U/T-nivån 2011 då blir det ännu roligare. Redan nu ett av stor-Stockholms vassare 7-mannalag även i 99-serien, det imponerar.

 

Talangjakten fortsätter

I går fick jag jaga okoncentrerade talanger som gick runt och jiddrade. Dock inte hela skulden på killarna som tvingas utså ständiga tränarbyten, med följd att förvirring uppstår. Föräldrarcoaching skadar inte alls!

Åldersklasskommittén tar upp både disciplin- och tränarfrågan på torsdag då de nya rotationslistorna och U/T-platserna ska diskuteras.Träning som vanligt i morgon halv fem till sex.

RSS 2.0