hörnspark

Hejsan,

Dramat kring nedflyttningsstrecket tätnar och nu är det snart bara Gnaget som har torra fötter. Appropå AIK hade vi den äran igår morse. Efter en chocköppning med första baljan fem minuter in på första halvlek, som vi faktiskt överlevde hyggligt. Sen sprack bubblan.

Annars har den gångna fotbollsveckan omfattat två uddamåls förluster efter rafflande spel. Både Täby och Vasalund levde farligt när våra krigare spelade svepande över hela ytan, säger de som var där.

Själv har jag befunnit mig "uppe på läktaren" och inte kunnat följa laget på nära håll. Ja, arbetsgivaren måste ju få sitt emellanåt... Och det skadar inte att få lite perspektiv. T.ex. att bearbeta frukterna från det framgångsrika lagledarmötet i måndags. Det är j... positivt att kunna jobba vidare i en större kontext, med nya idéer och en uttalad ambition att etablera en mer kvalitativ satsning för våra gossar.

Boka in lördag 3 oktober 11.00 då vi har säsongsavslutning och föräldrarmöte kombinerat med utdelning av de nya profilkläderna samt tankar om vinterträningen m.m. Dagen efter planerar vi vänskapsutbyte mot Spånga, vilket är en inledning inför turneringsspelet.

I veckan är det träning som vanligt följt av bortamatcher på fredag mot Sollentuna United (17.15) och på lördag mot Akropolis IF (13.00). Vi samlas numera 45 min innan avspark. Glöm inte att klicka in på hemsidan så ni har senaste nytt.

Vi hörs!/Lasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0