TalangträningMån- och onsdagar 16.30-18.00 tränar IFKs 11-åriga talanger på Lidingövallen.
Dvs ett femtiotal grabbar varav 15 i en mer avancerad utvecklingsgrupp och övriga i den större talanggruppen. Beroende på motivation och framgång får en handfull T-killar genom en sk rotationslista pröva på U-träning enligt följande principer:


"En liten förtydning över hur rotationen till U kommer gå till. Just nu finns det en lista på sex spelare som roterar in i U från T. Listan innehåller namnen på de som visat framfötterna på extraträningarna avseende engagemang och närvaro. De roterar tre o tre varannan träning så de får ett pass per vecka med U.

 

Samtliga i T ska inte per automatik rotera in i U, det är ingen rättighet. Den här listan ska om två-fyra veckor revideras med nya namn. Fem-sex veckor senare bör den revideras igen så att alla de som har ambitionen, kompetensen och engagemanget får visa upp sig.

 

Så visar man framfötterna nu i höst/vinter vad gäller delarna jag nämner ovan så kommer man att komma med i rotationen. Senare ska det lyftas en-två spelare till U. Men det måste göras när Ernesto, tränaren i U, har fått se alla tillräckligt."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0