Käppalacupen

Fyra taggade team möttes igår i Käppalahallen för at spela 5-mannaspel på handbollsyta. Täta justa matcher med stor spänning och finess. Det märks att grabbarna inte tagit vinterlov från fotbollen. Tvärtom, full fart och en och annan ny muskel.

Det enda jag saknade var skottvilja. Kanske var det ovana vid den tyngre ostudsiga inomhusbollen?Värdarna T21 lyckades efter straffläggning få tag i bronspengen. Segrade gjorde stabila "All-stars" (lag 12) med respektlösa Lag 5 som tvåa och offensiva lag 7-8 på en lite oförtjänt fjärde plats. Vi tackar roade föräldrar som hejade på och fixade bullar och festis i förbrödringens tecken.

Och till veckan blir fint främmande från Wroclaw i Polen. Stadslaget från regionen Nedre Schleisiens fotbollsakademi kommer till Skavsta på torsdag kväll för att träna och matcha med Lidingös utvecklings- och talanggrupperna. De inkvarteras på Bosön och träffar där även på BPs och DIFs bästa 98:or. Ska verkligen bli roligt och inspirerande inför U/T gruppens Polenresa till sensommaren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0