För fotbollstokiga

I går tränade U/T-gruppen med flyfotade och fysiskt trimmade polacker. Wroclaws stadslag var som väntat inga duvungar, snarare pojkproffs med en positiv och artig stil. Alltså, inga dåliga föredömen för våra killar som snabbt minglade med gästerna. Det bådar gott inför resan söderut i augusti.

 

I morse håll vårt eget U-team polackerna stången över hela Vinnarhallens yta och fick bara stryk med 1-0. Försvarsspelet var effektivt och vår keeper stod nästan jämt på rätt plats. Det ser lovande ut för Patrics hjältar.

Medan U-teamet slickade såren åkte T-teamet till Kungshamra och visade att man inte räds gnagarna. Vi lirade med finess och rörelse trots relativt låg grad av samspelthet. Det gav mersmak även om den andra matchen, som vi också vann, präglades av fler och fler solitära bravader.Och hade vi skjutit oftare och lite hårdare hade nog vår triumf blivit än mer övertygande. Men som säsongsdebut för T-gruppen är detta "med beröm godkänt".

Nu är det bara en vecka kvar till vi drar igång träningen på Vallen. Den 15 februari sätter vi igång om inte Kung Bore vill annat.

Kommentarer
Postat av: Patric U-gruppen

Heja Lidingö

Tack Lars

2010-02-06 @ 20:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0