Stolpe in!

Blåvitts rödvita stolpväktare ändrade förutsättningarna. Ingen påföljd ännu. Vi avvaktar med nyfikenhet på hur mycket man får justera banan innan det räknas som fusk.Vi avslutade årets upplaga av Sanktan igår och börjar nu tänka på Djursholms- och Rågsvedsturneringarna, där vi tyvärr bara fått en plats med följd att alla inte kan hänga med. Vi kommer därför åtminstone under den tuffare Djursan Cupen att premiera de spelare som kommit längre i sin utveckling och visat hög motivation samt en potential, bl.a. i samband med klubbens talangjakt. 

Den kommande veckan bjuder annars på första löprundan och första konstgräspasset. Därtill föräldrarmöte, extraträning och miniturnering. Kolla hemsidan! Allt på nya Brevik Arena. Hurra! Och denna vecka ska vi nog också kunna få på oss vårt nya profilställ - David kämpar på med Intersport. Bravo!

Låt mig även erinra om att Kanslitet i början på oktober skickar ut brev till de som deltagit i extra träningarna. Här kommer det att framgå om man bjuds in att delta i U/T-grupperna. Eller om man måste anstränga sig mer för att platsa. Den 8 oktober har vi tränarkonferens och får då veta mer om de exakta förutsättningarna.

Nedan återfinns referat från de senaste kamperna.

/L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0