Tankepaus

Höstlov och Meyers Camp för de som inte firar Halloween utanför stan. Jag drar ned till Helsingborg för att kolla läget; finns det ett liv efter Henke? Och hur går det för HIFs dalande stjärna? Risken att hamna i den stockholms-göteborgska streckstriden torde väl vara utesluten. Men, många bakslag har det blivit på sistone.

Föresten, grattis DIF till segern över Örgryte. Funkar tydligen bättre med nio man på plan!? I morgon fär vi veta om Gnaget pallar trycket mot desperata Bajrare.



Därtill funderar jag på hur vintern bäst utnyttjas; T21ornas och T-gruppens utvecklingspotential får ju inte läggas i träda trots väder och vind. Nu är det också högsäsong för alternativ sport, många killar viftar nu med racketar och klubbor medan andra redan börjat ta fram sidorna. Omväxling förnöjer och utvecklar.

Veckan som gick fylldes i vanlig ordning med antropologiska upptäckter av bästa märke. Högst på listan hamnade ett synnerligen ogenerat och ultimativt utspel. Tarvar till eftertanke. Och sen lite fotboll också, förstås. Även kvartsamtal med talangerna. Bra att få veta vad grabbarna vill och tänker som omväxling. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0